Skip to main content

Kun

työsi

merkitsee.

Ura meillä

Millaista on työskennellä tiimissämme?

Tiimimme

Tiimimme koostuu monipuolisista jäsenistä, joista jokaisella on omat taitonsa ja ominaisuutensa. Olemme loistava sekoitus jo alalla hankittua asiantuntemusta sekä nuorekasta intoa. Otamme haasteet vastaan ryhmänä ja tuemme toisiamme. Emme ole tiimi vain koska työskentelemme yhdessä, olemme tiimi koska kasvamme ja kehitymme yhdessä.

Jokaisen mielipide on tärkeä

Yksi erityisistä asioista työskennellessäsi meillä on, että olemme ei-hierarkkinen organisaatio. Toivomme jokaisen tiimimme jäsenen kertovan mielipiteensä, kysyvän kysymyksiä ja ehdottavan ratkaisuja. Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja kaikki ideat ovat tervetulleita.

Omistautuminen ja ahkera työskentely

Otamme vastuun tekemästämme työstä. Tähtäämme erinomaiseen työnjälkeen ja uskomme, että se saavutetaan ylittämällä odotukset. Teemme töitä miellyttävän asiakaskokemuksen eteen, ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikessa mitä teemme.

Ihmiset ensin

Ihmiset ensin on lupauksemme sinulle. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme lostavia etuja ja tuemme oppimista ja kehittymistä. Teemme parhaamme tarjotaksemme työntekijöillemme mukavan ja hauskan työympäristön.

Tiimin esittely

Katja Huuskonen

Brighthouse tarinani alkoi kun Microsoft päätti sulkea Salon työpisteen. Joukko lähimpiä kollegoitani työskenteli jo Brighthousella, joten päätös lähteä mukaan oli helppo. Loikka matkapuhelin teollisuudesta meriteollisuuteen oli ja on edelleen uusi ja mielenkiintoinen. Halusin oppia lisää joten ryhdyin opiskelemaan osa-aikaisesti Master of Engineering, Autonomous Maritime Operations ohjelmassa.

Työskentelen osana ryhmää joka vastaa ohjelmistokehityksetä ja kyberturvallisuudesta. Tämän lisäksi Linux-hallinto ja varmuuskopiointiratkaisut ovat osa työnkuvaani. Olen nauttinut Brighthousen työympäristöstä, se on virkistävä, rento, joustava ja kannustava. Kollegat ovat avoimia, helposti lähestyttäviä ja huumorintajuisia. Kuvailisin Brighthousea innovatiivisena ja edistyksellisenä työpaikkana.

Vapaa-ajallani lenkkeilen tai retkeilen lyhytkarvaisen saksanseisojani kanssa. Lisäksi luen, hoidan puutarhaa ja käyn tanssitunneilla; pääasiassa showtanssi, lyrical dance ja Horton.

Matias Tamminen

Olen Matias Tamminen ja opiskelen sulatettujen järjestelmien suunnittelua (embedded system design) Turun ammattikorkeakoulussa.
Mennyttä ajatellen Brighthouse on ollut loistava paikka kasvaa. Aloitin työharjoittelijana tekemällä lähtötason ohjelmointia käyttäen C++-kieltä, ja nyt melkein kahden vuoden jälkeen kirjoitan opinnäytetyötäni yhtiölle.

Uutena työntekiänä arvostan sitä että ympärilläni on kollegoita joilla on kymmenien vuosien kokemus IT-alan eri osa-alueilta. Apua ja tukea on aina saatavilla, vaikka vastuutakin annetaan paljon alusta lähtien.
Työnkuvani koostuu lähinnä olio-ohjelmoinnista ja tehokkaiden sulatettujen järjestelmien suunnittelusta. Saan työskennellä sellaisten projektien parissa, joihin kuuluu tuotekehitys, ohjelmistosuunnittelu ja oman koodin kirjoittaminen. Kuluneen vuoden aikana olen työskennellyt kuuden opiskelijan tuotekehitystiimin kanssa kehittäen prototyyppejä uusille laitteille ja ohjelmistoille.
Nopeatahtinen prototyyppien kehitys, uusi tekniika ja luovat ratkaisut ovat osa jokapäiväistä työskenelyä. Jokainen viikko tuo mukanaan uusia haasteita ja ratkaisuja, joten et takuulla kyllästy.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Liity mukaan!

Etsimme joukkoomme energisiä ihmisiä korkeakouluista ja yliopistoista. Meillä saat käytännön kokemusta monimutkaisten ja haastavien tuotekehitysprojektien parissa. Käytämme uusinta tekniikkaa luovilla ja innovatiivisilla tavoilla saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset.

Meillä työskentelet ystävällisten ja kannustavien kollegoiden kanssa, osallistut merkitykselliseen työhön ja vahvistat tulevaisuuden urallasi tarvittavia taitoja. Ura Brighthousella on loistava tapa laittaa tietosi ja taitosi töhin. Valmis aloittamaan urasi kanssamme? Ota yhteyttä Markku Sahlström, puh. +358 40 745 6599 markku.sahlstrom(at)brighthouse.fi

Avoimet työpaikat

Hae alla olevaa paikkaa tai lähetä avoin hakemus: